gyógyászati segédeszközök Kecskemét Orvosi műszerek boltja Egészségmegörző termékek babaápolási termék nuk termékek kecskemét dr hu termékek kecskemét Betegápolási termék

MEDIDENT Kft.
6000 Kecskemét, Horváth D. krt. 10.
Tel./Fax: 06-76/329-371, 06-76/416-988
Nyitva: H-P.: 8.00-17.00-ig
info@medident.hu

Orvosi műszerek,
fogyóanyagok,
gyógyászati segédeszközök

MEDIDENT Kft.
6000 Kecskemét, Horváth D. krt. 10.
Tel./Fax: 06-76/329-371, 06-76/416-988
Nyitva: H-P.: 8.00-17.00-ig
info@medident.hu

Egészségmegörző termékek,
vérnyomásmérők, vércukormérők
babaápolási termékek

NUK termékek

DR HU termékek

Betegápolási termékek
Gyógyszeradagolók, Járóbot, járókeret, mankó,Kompressziós harisnya

Kategóriák

Vivamax katalógus

Áprilisi akció

Vivamax
Polarisol Pro

Polarisol Pro

A POLARISOL Pro a polarizált fényterápiás eszközök legújabb és legmodernebb változata, amely teljesebbé, egészségesebbé és boldogabbá teheti az Ön és családja életét is.

Otthoni családi és professzionális humángyógyászati, állatorvosi használatra, wellness- és spa terápiás központokban, gyógyfürdőkben, szépségsza­lonokban, sportklubokban, fodrászatokban egyaránt ideális készülék.

Az innovatív multi-layer és LED technológia, a kiemelkedő tervezés és a tabletszerű design lehetővé teszi, hogy a POLARISOL Pro egy könnyen használható, nélkülözhetetlen eszköz legyen, része az Ön mindennapi életének.

A POLARISOL Pro csupán 1,2 kg, a polarizált fény által megvilágítható testfelület, kategóriájában a legnagyobb, több mint 400 cm².

Ha a POLARISOL Pro mellett dönt, nemcsak egy gyógyító és általános közérzetjavító orvostechnikai eszközt választ családjának, hanem egy olyan készüléket is, amely akár orvosi, állatorvosi rendelőjének vagy kozmetikai, wellness szalonjának értékes munkaeszköze lehet.

Már napi 15-20 perces használattal érezheti a polarizált fény jótékony hatásait.

 

Bővebb leírás

399 900 Ft

Leárazás!

-59 100 Ft

459 000 Ft

6 hasonló termék:

A napfény és a fény áldásos hatásait már évezredek óta igyekszik az ember saját javára fordítani a mezőgazdaságban, az építőiparban, de legfőképp a hétköznapokban, a testi-lelki egyensúly megőrzése érdekében. A polarizált fény modernkori alkalmazása közel 100 éves múltra tekint vissza. Ez időszak alatt a folyamatosan fejlesztett eszközöknek és a fejlődő tudományos és technikai háttérnek köszönhetően egyre több pozitív hatását sikerült megismerni és hasznosítani.

A POLARISOL termékek közel 100%-os polarizáltság mellett hasznosítják a fény energiáit, kizárva a káros UV-sugarakat, így válhattak az egészségmegőrzés, a rekreáció és a kozmetológia hasznos eszközeivé. A szabad szemmel nem látható fénytartományok és hullámok (UV-, infra-, röntgensugárzás, polarizált fény) felismerése, létezésüknek bizonyítása, kutatása valamint a technológiai fejlődés tette lehetővé azok megismerését és adott új, korábban nem ismert megoldásokat az egészségtudatosan élő emberek kezébe.

Melyek a polarizált fény legfőbb hatásai?

  • Általános közérzetjavító, oldja a fényhiány okozta stresszt és szorongást, ami főleg a napfényben szegényebb hónapokban igazi segítség jókedvünk és kiegyensúlyozottságunk megőrzésében
  • Javítja a koncentrálóképességet, ami akár a munkában, akár a magánélet minden egyes percében jótékony hatású lehet
  • Megterhelt szervezetünket, vagy akár balesetben, betegségben megviselt testünket kiemelkedő hatékonysággal tudja támogatni a regenerációs folyamatokban
  • Izomerősségünk és izomterhelhetőségünk eredményes fejlesztésére is képes lehet, amely szintén fontos az aktív sportolás vagy sérülések és időskori panaszok esetén, de akár a mindennapi mozgás hatékony kiegészítőjeként is
  • Javítja a mozgásszervi funkciókat, amelyek a kor előrehaladtával fokozott odafigyelést igényelnek
  • Hasznos kiegészítője a kozmetológiai kezeléseknek – legyen szó akár a bőrünkről vagy a hajunkról – így szépségünk ápolása, tökéletesítése szempontjából is előnyös a polarizált fény jótékony hatása.     

Hírlevél