gyógyászati segédeszközök Kecskemét Orvosi műszerek boltja Egészségmegörző termékek babaápolási termék nuk termékek kecskemét dr hu termékek kecskemét Betegápolási termék

MEDIDENT Kft.
6000 Kecskemét, Horváth D. krt. 10.
Tel./Fax: 06-76/329-371, 06-76/416-988
Nyitva: H-P.: 8.00-17.00-ig
info@medident.hu

Orvosi műszerek,
fogyóanyagok,
gyógyászati segédeszközök

MEDIDENT Kft.
6000 Kecskemét, Horváth D. krt. 10.
Tel./Fax: 06-76/329-371, 06-76/416-988
Nyitva: H-P.: 8.00-17.00-ig
info@medident.hu

Egészségmegörző termékek,
vérnyomásmérők, vércukormérők
babaápolási termékek

NUK termékek

DR HU termékek

Betegápolási termékek
Gyógyszeradagolók, Járóbot, járókeret, mankó,Kompressziós harisnya

Kategóriák

Vivamax katalógus

Decemberi akció

Vivamax
REFIT lóbalzsam

REFIT lóbalzsam

Hagyományos svájci recept és a legújabb ismeretek alapján gyártott nagy dózisú gyógynövény kivonatokat tartalmazó lóbalzsam.

A levendula, rozmaring, feketenadálytő, vadgesztenye, eukaliptusz, teafa olaj, mentol, tőzeg, kámfor és metil-szalicilát tartalmának köszönhetően használata javasolt izom és izületi bántalmak, ín és gerincproblémák valamint reumatikus bántalmak esetén is. A levendula elősegíti a vérkeringést, fokozza a bõr vérellátását és jótékony hatást gyakorol reumatikus panaszok esetén is. A rozmaring csökkenti a reumatikus fájdalmakat, fokozza a bõr vérellátását, segíti az izomfájdalmak és ízületi gyulladás enyhülését. A feketenadálytő gyulladáscsökkentő; a vadgesztenye gyulladás és duzzanatcsökkentő hatású.
Az eukaliptusz fertőtlenít és segít a különböző mozgásszervi és reumatikus bántalmak esetében is. A teafa olaj kiváló fertőtlenítő és gyógyító ereje, tisztító tulajdonságai, nem irritálják a bõrt, segítik és tisztítják a sejteket és a szöveteket; elõsegítik az izom és ízületi gyógyulást. A mentol hűsítő, fertőtlenítő és gyulladásgátló. A tiszta tőzeg kivonat egyedülálló gyulladáscsökkentő és vírusellenes hatású, valamint védi is a bõrt az erős napfénytől. A kámfor helyi vérbőséget okozó és gyulladáscsökkentő a metilszalicilát pedig fájdalomcsillapító hatású.
230 ml

Bővebb leírás

1 990 Ft

2 hasonló termék:

A levendula, rozmaring, fekete nadálytő, vadgesztenye, eukaliptusz, teafa olaj, mentol, tőzeg, kámfor és metil-szalicilát tartalmának köszönhetően használata javasolt izom, izületi bántalmak, ín és gerincproblémák valamint reumatikus bántalmak esetén is .

230 ml