Menü Bezárás

Webshop

Melegítő ágybetét GMED UB103

10 720 Ft

Nincs is annál jobb érzés, amikor egy hideg téli estén előmelegített ágyba vackolhatod be magad. Mivel télen az ember alapvetően érzékenyebb a hidegre, és a takaró alatt is nehezebben melegszik fel, egy ágymelegítő csodákra lehet képes. Jó hatással lehet a reumatikus problémákra és az ízületi bántalmakra is, és csökkentheti az éjszakai meghűlés kockázatát. Ezek az eszközök kényelmet és nyugalmat biztosíthatnak alvás közben. A nyugtató meleg jó hatással van az ízületekre, az idegekre és az izmokra. Ajánlott reumás betegségek kezelésére, mert a hő ellazíthatja az izmokat, és nyugtató hatással rendelkezhet. Enyhítheti a neuralgiát és ellazíthatja az izmokat, javíthatja a vérkeringést.
A menstruációs görcsök és migrénrohamok enyhítésére is kifejezetten ajánlott.

A lepedő alá helyezhető ágymelegítők előnye, hogy azonnal, belülről melegítenek fel bennünket.
A takarót konnektorhoz kell csatlakoztatni, és így gondoskodik arról, hogy lefekvéskor, vagy akár egész éjjel az ágyunk meleg maradjon.

A GMed elektromos ágylepedő 150 cm x 80 cm.

Szabályozható hőmérséklet – Három hőmérsékleti fokozattal van szerelve. Az első fokozat az 30-40°C között van a második fokozat 40-50°C között. És a harmadik fokozat akár 60°C is lehet.

Nagyon kényelmes és puha, 4 gumis pánttal ellátott ágymelegítő a könnyebb rögzítés céljából.

Mosható – A kialakításának köszönhetően a LED-es távirányító eltávolítható, így könnyen mosható. A LED-es távirányítónak köszönhetően könnyen kezelhető, és ellenőrizhető az aktuális beállítás.

Túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. 3 óra után pedig automatikusan kikapcsol az Ön védelme érdekében.

Teljesítmény: 60 Watt.

Tömeg 1 kg