Menü Bezárás

Webshop

NeilMed SinuRinse orrmosó gyerek/felnőtt

8 650 Ft

A NeilMed SinuRinse orrmosó segítségével végzett rendszeres orrmosás ( orröblítés ) hatékonyan csillapítja az allergia, a nátha, az arc- és homloküreg gyulladás tüneteit. Nemzetközileg elismert eszköz. Ebben a betegségcsoportban az USA-ban piacvezető. Sikerének lényege abban rejlik, hogy nagy mennyiségű normál PH-jú, izotóniás sóoldat irányított bevitelével hatékonyan kimossa az orrjáratokban pangó váladékot, amely a melléküregek masszív gyulladásait eredményezné. Ugyanezen elv alapján nagymértékben csökkenti az orrnyálkahártya irritációt az allergiás betegeknél, és a fül-orr-gégészeti beavatkozások után kíméletes és gyors váladékeltávolítást és regenerálódást tesz lehetővé. Az eszköz zseniálisan egyszerű és könnyen használható. Mindössze annyit kell tennünk, hogy negyed liter előzőlegesen felforralt, test hőmérsékletű vizet a SinuRinse palackban összerázunk egy gyárilag kikevert sótasak tartalmával, és az így keletkezett izotóniás oldatot finoman átnyomjuk az orrunkon.
A sóoldat természetes alapanyagú, tartósítószert és jódot nem tartalmaz. Várandós kismamák is használhatják. A termékek különböző kiszerelésekben kaphatóak. Utántöltő tasakok külön is vásárolhatók.
Felnőtt szett tartalma (9 éves kortól): 1 db orr-irrigátor palack (240 ml) + 60 tasak normál PH-értékű nátrium-klorid és szódabikarbóna keverék.
Gyermek szett tartalma (4 éves kortól): 1 db orr-irrigátor palack (120 ml) +  60 tasak normál PH-értékű nátrium-klorid és szódabikarbóna keverék.

Tömeg 0,29 kg