Menü Bezárás

Webshop

REFIT lóbalzsam

3 130 Ft

Hagyományos svájci recept és a legújabb ismeretek alapján gyártott nagy dózisú gyógynövény kivonatokat tartalmazó lóbalzsam.

A levendula, rozmaring, feketenadálytő, vadgesztenye, eukaliptusz, teafa olaj, mentol, tőzeg, kámfor és metil-szalicilát tartalmának köszönhetően használata javasolt izom és ízületi bántalmak, ín és gerincproblémák valamint reumatikus bántalmak esetén is. A levendula elősegíti a vérkeringést, fokozza a bőr vérellátását és jótékony hatást gyakorol reumatikus panaszok esetén is. A rozmaring csökkenti a reumatikus fájdalmakat, fokozza a bőr vérellátását, segíti az izomfájdalmak és ízületi gyulladás enyhülését. A feketenadálytő gyulladáscsökkentő; a vadgesztenye gyulladás és duzzanatcsökkentő hatású.
Az eukaliptusz fertőtlenít és segít a különböző mozgásszervi és reumatikus bántalmak esetében is. A teafa olaj kiváló fertőtlenítő és gyógyító ereje, tisztító tulajdonságai, nem irritálják a bőrt, segítik és tisztítják a sejteket és a szöveteket; elősegítik az izom és ízületi gyógyulást. A mentol hűsítő, fertőtlenítő és gyulladásgátló. A tiszta tőzeg kivonat egyedülálló gyulladáscsökkentő és vírusellenes hatású, valamint védi is a bőrt az erős napfénytől. A kámfor helyi vérbőséget okozó és gyulladáscsökkentő a metilszalicilát pedig fájdalomcsillapító hatású.
230 ml
Tömeg 0,23 kg